Instructiuni montare

Ghid pentru instalarea corecta a turbosuflantelor:

  1. Intotdeauna cand trebuie sa schimbati o turbosuflanta originala de pe masina trebuie stabilite cauzele defectarii si sa le inlaturati.
  2. Verificati sistemul de aspiratie si evacuare al motorului care trebuie sa fie curat, fara obstacole (garnituri defecte, depuneri de calamnia, depuneri de ulei, corpuri straine, etc.)
  3. Schimbati filtrul de ulei, uleiul si filtrul de aer.
  4. Cand schimbati uleiul din motor intodeauna folositi uleiul, filturl de ulei, filturl de aer recomandat de producatorul motorului.
  5. Verificati intrarea si iesirea din turbosuflanta, suruburile de prindere pe galerie si toba. In cazul in care sunt crapate, deteriorate sau cu filetul distrus, inlocuiti-le.
  6. Montati turbosuflanta pe galeria de evacuare, verificati garniturile sa fie corect asezate, turnati cca. 80ml ulei in turbosulanta, rotind incet rotorul cu degetul.
  7. Cand se fixeaza turbosuflanta pe motor este foarte important sa se mentina in pozitie verticala sau inclinata maxim 15-20 grade.
  8. Se orienteaza turbosuflanta pentru o fixare corecta.
  9. Cand montajul este gata, se porneste motorul pentru 10-12 secunde, se opreste si apoi se porneste din nou. Se lasa sa functioneze aproximativ 5 minute, fara sa se accelereze, dupa care se verifica toate imbinarile sa fie etanse, fara scapari de gaz sau aer.
  10. Daca sesizati zgomote suspecte a turbosuflantei opriti imediat motorul.
Call Now Button